top of page

over mij

Als moeder van een dochter die slecht sliep, heb ik zelf ervaren hoe waardevol een slaapcoach kan zijn. Weinig slaap heeft zo ontzettend veel impact op je dagelijks leven! Werken met een slaapcoach heeft ons dan ook erg veel opgeleverd. Van weer een uitgeruste vrolijke dochter zonder rode oogjes en met wat kleur op haar wangen tot weer goed op het werk kunnen functioneren en als partners weer samen de avonden terug! En ook nu – een paar jaar later – kan ik de handvatten van de slaaptraining nog steeds gebruiken. Helemaal na de geboorte van onze dochter begin dit jaar!

Voor mij was dit ook het moment om een beslissing te nemen over mij carrière. Ik heb me van verandermanager in het bedrijfsleven omgeschoold tot gecertificeerd kinderslaapcoach met een missie.

Ik wil zoveel mogelijk kinderen en hun ouders helpen om beter te gaan slapen. Zodat zij ook overdag optimaal kunnen presteren! Ik woon met mijn gezin in Bussum, maar help in heel Nederland met betere slaap voor je kind(eren).

Met mijn persoonlijke aanpak, zonder oordeel en oprechte interesse om jullie te helpen, zorg ik voor een helder plan en gaan we er samen voor!

lees verder onder de foto

MK_streep.png

kinderslaapcoach

Mijn opleiding tot Kinderslaapcoach heb ik gedaan bij het “Family Sleep Institute”. Hier heb ik met wetenschappelijke onderzoeken als uitgangspunt o.a. kennis opgedaan van verschillende slaapmethoden, de verschillende slaapfasen die (jonge) kinderen doorlopen, wat slaap betekent voor kinderen en de invloed van slaap. Ook de dynamiek en relatie tussen ouders en kind en de invloed op slaap daarop. De verschillende slaapmethodes zijn onderdeel van de opleiding, waarbij het voor mij belangrijk is om een methode te kiezen die bij jou als ouder past. Slaapmethodes zijn echter een onderdeel van slaapcoaching, het gaat echt om het totaal plaatje waarbij verschillende factoren van invloed zijn. Dankzij de opleiding ben ik onderdeel van een wereldwijd netwerk van kinderslaapcoaches die elkaar helpen en kennis en informatie uitwisselen. 

Daarnaast ben ik gecertificeerd mindfulness trainer en heb ik verschillende ondersteunende trainingen succesvol afgerond zoals “coachingsvaardigheden” en “communiceren met kinderen”.

Neem gerust een kijkje op mijn persoonlijke LinkedIn profiel als je meer wilt weten over mijn achtergrond.

MK_streep.png
bottom of page