over mij

Als moeder van een dochter die slecht sliep, heb ik zelf ervaren hoe waardevol een slaapcoach kan zijn. Weinig slaap heeft zo ontzettend veel impact op je dagelijks leven! Werken met een slaapcoach heeft ons dan ook erg veel opgeleverd. Van weer een uitgeruste vrolijke dochter zonder rode oogjes en met wat kleur op haar wangen tot weer goed op het werk kunnen functioneren en als partners weer samen de avonden terug! En ook nu – een paar jaar later – kan ik de handvatten van de slaaptraining nog steeds gebruiken.

En er kwam meer. Er was weer rust en ruimte, in huis en in mijn hoofd. Ruimte om een grote beslissing te maken. Ik heb me van verandermanager in het bedrijfsleven omgeschoold tot gecertificeerd kinderslaapcoach met een missie.

Ik wil zoveel mogelijk kinderen en hun ouders helpen om beter te gaan slapen. Zodat zij ook overdag optimaal kunnen presteren! Ik woon met mijn gezin in Bussum, maar help in heel Nederland met slaaptraining voor je kind(eren).

Met mijn persoonlijke aanpak, zonder oordeel en oprechte interesse om jullie te helpen, zorg ik voor een helder plan en gaan we er samen voor!

lees verder onder de foto

MK_streep.png

kinderslaapcoach

Mijn opleiding tot Kinderslaapcoach heb ik gedaan bij het “Family Sleep Institute”. Hier heb ik o.a. kennis opgedaan van verschillende slaapmethoden, de verschillende slaapfasen die (jonge) kinderen doorlopen, wat slaap betekent voor kinderen en de invloed die slaap heeft op kinderen. Ook transities van 3 naar 2 naar 1 slaapje overdag en gedrag van kinderen heb ik mij grondig in verdiept. De verschillende slaapmethodes zijn onderdeel van de opleiding, waarbij het voor mij belangrijk is om een methode te kiezen die bij jou als ouder past. Dankzij de opleiding ben ik onderdeel van een wereldwijd netwerk van kinderslaapcoaches die elkaar helpen en kennis en informatie uitwisselen. 

Daarnaast ben ik gecertificeerd mindfulness trainer en heb ik verschillende ondersteunende trainingen succesvol afgerond zoals “coachingsvaardigheden” en “communiceren met kinderen”.

Neem gerust een kijkje op mijn persoonlijke LinkedIn profiel als je meer wilt weten over mijn achtergrond.

MK_streep.png